A blogról & rólam

csiga_being_painted

2014 őszén az egyetem vége felé jártam és pánikban voltam. Már egy ideje BME Építészkarán ültem és ahogy teltek az évek, egyre világosabban láttam, hogy nem szeretném életem nagy részét egy számítógéppel tölteni, virtuális terveket gyártva, miközben az építészet mérnöki oldala, a kivitelezés olyan messze állt tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől.

Így azon az őszön összeszedtem a maradék erőmet és megpróbáltam a pánikot kreativitásba fordítani, és ez nem csak az idegeimet nyugtatta meg; a gyakorlástól egyre jobban ment minden, így elkezdtem megosztani az alkotásaimat. A blogolás azt is jelentette, hogy rendszeresen csinálnom „kellett” valamit, így nem eshettem a lustaság csapdájába. Így jött létre ennek a blognak az elődje a tumblr-ön.

Azóta lediplomáztam, dolgozom építészként, de emellett grafikai munkák is akadnak, sőt egy újságba is rendszeresen írok – természetesen a kulturális rovatba :) Minden papír dologért odavagyok, szeretem a könyveket (egy könyves blogot is vezetek), van néhány macskám, érdekel a pszichológia és a művészettörténet és hiszek az autodidakta tanulásban.

Ha még kérdésed van, keress bátran az hello@imeldagreens.com címen, vagy olvasd el a Vigyázz! Kész! Posztolj! bejegyzéseket, amik rólam szólnak.

Miért Imelda Green’s?

Rengetegen kérdezitek, így aztán:
Ez egy meglehetősen hosszú történet, ami sok évvel ezelőtt egy megálmodott névvel kezdődött, majd később rajtam ragadt, így szinte minden alkotásomat Imeldaként publikálom. Ha külföldön társaságba megyek, akkor is Imeldaként mutatkozom be – a valódi nevemet értetlenkedés és többszöri elmondás után is ritkán tudják kiejteni, megjegyezni a külföldi pajtások (akikből akad néhány).

en

(Visited 565 times, 1 visits today)

2 thoughts on “A blogról & rólam

  1. Kedves Imolda!
    Szerinted a besűrűsödött maszkoló folyadékot mivel lehetne hígítani? Ugyanazt a latexet használom, illetve használnám, mint Te.
    Üdvölettel: Marika

    1. Szia Marika! Személyes tapasztalatom még nincs ezzel, de az internet szerint vízzel tudod hígítani. Apránként tegyél hozzá vizet, és mindig keverd össze egy hurkapálcával, amíg el nem éred a kívánt állagot. Mindenképp oszd meg, hogy sikerül a művelet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *