Barion Pixel
Blog post

4 nyomtatható lekvárcímke

Bár személy szerint nem vagyok nagy lekvárfőző, a nyárhoz azért hozzá tartozik, ahogy figyelem Anyukámat, aki a fortyogó fazék mellett kotyvasztja a lekvárt. Ilyenkor általában morcosan megjegyzem, hogy „jobb az frissen”, mire kedves édesanyám letesz elém egy akkora adag nyers barackot, amivel degeszre ehetem magam, és mindenki boldog. :D

Ha lekvárt nem is főzök, azért a gyümölcsöket nagyon szívesen megfestem. Hogy rövidre zárjam a történetet, a gyümölcsös illusztrációimból lekvárcímkék lettek, amiket most veled is megosztok. Ha szeretsz lekvárt főzni, akkor nincs más dolgod, mint letölteni ezeket a címkéket, feltenni őket az üvegre, és már kész is van az egyedi lekvárod!

Így használd!

Négyféle lekvárhoz készült címke: barack, meggy, eper és szilva. Ha letöltöd a fájlt, ezeket egy A4-es lapra rendezve találod, mindegyikből 6 db-ot. A letöltött dokumentumot kinyomtathatod matrica papírra vagy sima A4-es lapra is. A kész címkéket vágd körbe, és ragaszd fel őket az üvegre, vagy kösd őket az üveg nyakához.

Így töltsd le!

A címkéket (sok egyéb letölthető anyaggal együtt) a blogkönyvtárban találod, ha az alábbi képre kattintasz. A blogkönyvtárhoz tartozó jelszót akkor kapod meg, ha feliratkozol a hírlevélre. Ha már korábban feliratkoztál, a jelszót a legutolsó hírlevél alján találod.

nyomtatható lekvárcímkék

Ha elkészültél, fotózd le a kész üveget, és küldd el nekem a Facebookon vagy emailben. :)

Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Post

Next Post

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek