Barion Pixel

Kapcsolat

Ha kérdésed van, keress meg!

 • email

  Email

  hello@imeldagreens.com

 • instagram

  Instagram

  instagram.com/imeldagreens

 • facebook

  Facebook

  facebook.com/imeldagreens

 • etsy

  Etsy

  imeldagreens.etsy.com

A blogról és rólam

2014 őszén az egyetem vége felé jártam és pánikban voltam. Már egy ideje BME Építészkarán ültem és ahogy teltek az évek, egyre világosabban láttam, hogy nem szeretném életem nagy részét egy számítógéppel tölteni, virtuális terveket gyártva, miközben az építészet mérnöki oldala, a kivitelezés olyan messze állt tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Így azon az őszön összeszedtem a maradék erőmet és megpróbáltam a pánikot kreativitásba fordítani, és ez nem csak az idegeimet nyugtatta meg; a gyakorlástól egyre jobban ment minden, így elkezdtem megosztani az alkotásaimat. A blogolás azt is jelentette, hogy rendszeresen csinálnom „kellett” valamit, így nem eshettem a lustaság csapdájába. Így jött létre ennek a blognak az elődje a tumblr-ön. Közben lediplomáztam, dolgoztam 2 évet építészként, elvégeztem egy grafikus képzést és azóta szabadúszó grafikusként és illusztrátorként dolgozom. Van néhány macskám, érdekel a pszichológia és a művészettörténet és hiszek az autodidakta tanulásban. Ha még kérdésed van, keress bátran az hello@imeldagreens.com címen, vagy olvasd el a személyes bejegyzéseket a blogon

Miért Imelda Green’s?

Rengetegen kérdezitek, így aztán: Ez egy meglehetősen hosszú történet, ami sok évvel ezelőtt egy megálmodott névvel kezdődött, majd később rajtam ragadt, így szinte minden alkotásomat Imeldaként publikálom. Ha külföldön társaságba megyek, akkor is Imeldaként mutatkozom be – a valódi nevemet értetlenkedés és többszöri elmondás után is ritkán tudják kiejteni, megjegyezni a külföldi pajtások (akikből akad néhány).

Miben segíthet neked a blog?

Az elmúlt néhány évben az egyik leggyakrabban hallott szó a környezetemben ez volt:

TEHETSÉG

Teheteséges, tehetségtelen. Ez a bélyeg szinte mindenkire ráragad, függetlenül attól, hogy foglalkozol-e művészettel, akár profi, akár amatőr szinten. Ha pedig véletlenül az a terved, hogy profi szinten foglalkozol kreatív tevékenységgel, gyakorlatilag megkerülhetetlen. Az elmúlt időszak tapasztalata azonban az, hogy

A TEHETSÉGET TÚLÉRTÉKELJÜK.

A blogom segíthet abban, hogy

 • ne nyomja agyon az önbizalmad a ‘tehetség’ nevű címke
 • rájöjj, a kreativitás mindenkiben ott rejtőzik. Igen, benned is!
 • alkotni csodálatos dolog, és mindened megvan hozzá, hogy te is nekiállj!

TÖBBRE VAGY KÍVÁNCSI? NÉZD MEG AZ ALÁBBI INTERJÚKAT VELEM:

Dolgozz velem!

Szolgáltatások

 • Workshop

  Kezdő akvarell workshopok a Workshop Stúdióban

 • Illusztráció

  Egyedi akvarell illusztrációk festése. Egyedi árajánlatért írj emailt.

 • Tervezőgrafika

  Logók, névjegykártyák, kisarculatok tervezése. Egyedi árajánlatért írj emailt. A tervezőgrafikai portfóliómat itt találod.

 • Esküvői grafikák

  Komplett esküvői grafikák tervezése és kivitelezése (meghívó, menü, ültetőkártya, asztalszámozás, stb.). Egyedi árajánlatért írj emailt.

Rólam mondták

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek