Barion Pixel
Blog post

Januári koszorú – letölthető színező #1

Vártad már 2020 első blogbejegyzését? Egy letölthető naptárra számítottál?

Ebben az évben kicsit más lesz a tematika. Bár rengeteg ötletem volt, és nem kizárt, hogy jövőre visszatérünk a naptárakhoz, idén arra biztatlak, hogy alkoss velem!

2020-ban színezőket fogok megosztani, amit a blogkönyvtárból tudsz majd letölteni. A tervek szerint decemberre 12 virágkoszorút festhetsz majd ki, amiket az adott hónap növényeiből „fontam”.

A színezést illetően nem hagylak inspiráció nélkül: videóban fogom megmutatni, hogy én hogyan színeztem ki a koszorút. Ehhez én akvarellt használok, hiszen az a szakterületem, de te természetesen olyan médiumot használhatsz, ami szimpatikus.

Készen állsz? Gyere és fess velem januárban!

Így csináld

Először töltsd le a színezőt a blogkönyvtárból. Ehhez fel kell iratkoznod a hírlevélre, és pár percen belül már meg is kapod a jelszót, ami a blogkönyvtár eléréséhez szükséges. Ha már feliratkoztál, a jelszót megtalálod az utolsó hírlevél alján.

Downloadable colouring page - January floral wreath - watercolour

Nyomtasd ki a színezőt. A letöltött fájl egy PDF, amin A4 méretben szerepel a koszorú. Ha kisebben vagy nagyobban szeretsz dolgozni, nyugodtan nyomtasd más méretben.

Ha akvarellel festesz, figyelned kell, hogy akvarell papíron dolgozz, ehhez két opciód van:

  1. egyből akvarell papírra nyomtatod a koszorút. Ekkor arra kell figyelned, hogy ne legyen túl vastag a papír, 180 grammnál vastagabb papírt már nem biztos, hogy elvisz a nyomtató.
  2. kinyomtatod a koszorút fénymásoló papírra, majd lightbox (ablak) vagy indigó segítségével átrajzolod a kedvenc akvarell papírodra.

Ha nem akvarellel dolgozol, akkor is mindig figyelj rá, hogy az általad választott médiumnak megfelelő papíron dolgozz.

Most már nincs más hátra, mint megosztani a kész alkotást! Ha kiteszed az instagramra, mindenképp jelölj meg @imeldagreens néven, vagy küldd el emailben/facebookon keresztül.

Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Post

Next Post

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek