Barion Pixel
Blog post

Hogyan fess avokádót?

Ma ismét egy lépésről lépésre festés videót hoztam neked, ami most egy avokádó témát dolgoz fel. Bár a youtube csatornámon több ilyen videót is találhatsz, ez most azért érdemelt külön blogposztot, mert sablon is készült hozzá.

Így csináld

Először töltsd le a színezőt a blogkönyvtár „Egyéb letölthető anyagok” polcáról. Ehhez fel kell iratkoznod a hírlevélre, és pár percen belül (amint visszaigazoltad a feliratkozást) már meg is kapod a jelszót, ami a blogkönyvtár eléréséhez szükséges. (Ha nem kapod meg, a Spam vagy Promotions mappában is nézz körül). Ha már feliratkoztál, a jelszót megtalálod az utolsó hírlevél alján.

avokádó akvarell sablon

Nyomtasd ki a színezőt. A letöltött fájl egy PDF, amin A4 méretben szerepel a koszorú. Ha kisebben vagy nagyobban szeretsz dolgozni, nyugodtan nyomtasd más méretben.

Ha akvarellel festesz, figyelned kell, hogy akvarell papíron dolgozz, ehhez két opciód van:

  1. egyből akvarell papírra nyomtatod a koszorút. Ekkor arra kell figyelned, hogy ne legyen túl vastag a papír, 180 grammnál vastagabb papírt már nem biztos, hogy elvisz a nyomtató.
  2. kinyomtatod a koszorút fénymásoló papírra, majd lightbox (ablak) vagy indigó segítségével átrajzolod a kedvenc akvarell papírodra.

Ha nem akvarellel dolgozol, akkor is mindig figyelj rá, hogy az általad választott médiumnak megfelelő papíron dolgozz.

Most már nincs más hátra, mint részt venni a közös festésen és megosztani a kész alkotást! Ha kiteszed az instagramra, mindenképp jelölj meg @imeldagreens néven, vagy küldd el a munkádat emailben/facebookon keresztül.

Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Post

Next Post

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek