Barion Pixel
Blog post

Vadgesztenye – letölthető színező #21

A vadgesztenye az egyik kedvenc őszhöz kapcsolódó növényem. Sok emlékem van arról, amikor az elsőket gyűjtöttük (akkoriban nekem ez egy szeptemberhez köthető esemény volt, de most már nagyon kitolódott), és arról is, milyen jó kis kreatívkodások kötődtek a gesztenye-gyerekekhez (Kippkoppról már nem is beszélve). Éppen ezért az ehavi közös festésünk egy vadgesztenye lesz.

Az októberi közös festés ideje 2021. 10. 31. (vasárnap) 16.00 óra lesz (CET), de a videót később is visszanézheted itt alul.

Így csináld

Először töltsd le a színezőt a blogkönyvtárból. Ehhez fel kell iratkoznod a hírlevélre, és pár percen belül (amint visszaigazoltad a feliratkozást) már meg is kapod a jelszót, ami a blogkönyvtár eléréséhez szükséges. (Ha nem kapod meg, a Spam vagy Promotions mappában is nézz körül, illetve a jelszó a feliratkozást megerősítő oldalon is ott van). Ha már feliratkoztál, a jelszót megtalálod az utolsó hírlevél alján.

Gesztenye színező | virágok | akvarell festés kezdőknek

Nyomtasd ki a színezőt. A letöltött fájl egy PDF, amin A4 méretben szerepel a koszorú. Ha kisebben vagy nagyobban szeretsz dolgozni, nyugodtan nyomtasd más méretben.

Ha akvarellel festesz, figyelned kell, hogy akvarell papíron dolgozz, ehhez két opciód van:

  1. egyből akvarell papírra nyomtatod a koszorút. Ekkor arra kell figyelned, hogy ne legyen túl vastag a papír, 180 grammnál vastagabb papírt már nem biztos, hogy elvisz a nyomtató.
  2. kinyomtatod a koszorút fénymásoló papírra, majd lightbox (ablak) vagy indigó segítségével átrajzolod a kedvenc akvarell papírodra.

Ha nem akvarellel dolgozol, akkor is mindig figyelj rá, hogy az általad választott médiumnak megfelelő papíron dolgozz.

Most már nincs más hátra, mint részt venni a közös festésen és megosztani a kész alkotást! Ha kiteszed az instagramra, mindenképp jelölj meg @imeldagreens néven, vagy küldd el a munkádat emailben/facebookon keresztül.

Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Post

Next Post

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek