Barion Pixel
Blog post

Június – letölthető színező #42

Ismét hónap végére csúszott a júniusi naptár oldalunk festése, és bár a cseresznye-szezonnak (is) hamarosan vége (legnagyobb sajnálatomra), még azért nem teljesen lejárt lemez a cseresznye-festés.

A júniusi oldalt közösen festjük 2024. 06. 30-án (vasárnap) 16.00-kor (CET).

A festést a Youtube-csatornámon fogom élőben közvetíteni, de ha nem jó az időpont, később is visszanézheted majd.

A naptár korábbi oldalaihoz itt találod az anyagokat.

Így csináld

Először töltsd le a sablont a blogkönyvtárból. Ehhez fel kell iratkoznod a hírlevélre, és pár percen belül (amint visszaigazoltad a feliratkozást) már meg is kapod a jelszót, ami a blogkönyvtár eléréséhez szükséges. (Ha nem kapod meg, a Spam vagy Promotions mappában is nézz körül, illetve a jelszó a feliratkozást megerősítő oldalon is ott van). Ha már feliratkoztál, a jelszót megtalálod az utolsó hírlevél alján.

botanikai naptár színező - június

A letöltött fájlban 3 PDF-et találsz: az egyiken csak a naptárat találod, a másikon csak a grafikát, a harmadikon mindkettőt együtt, A4 méretben. Nyomtasd ki a számodra megfelelő változatot. Ha kisebben vagy nagyobban szeretsz dolgozni, nyugodtan nyomtasd más méretben.

Ha akvarellel festesz, figyelned kell, hogy akvarell papíron dolgozz, ehhez két opciód van:

  1. egyből akvarell papírra nyomtatod a sablont. Ekkor arra kell figyelned, hogy ne legyen túl vastag a papír, 180 grammnál vastagabb papírt már nem biztos, hogy elvisz a nyomtató.
  2. kinyomtatod a sablont fénymásoló papírra, majd lightbox (ablak) vagy indigó segítségével átrajzolod a kedvenc akvarell papírodra.

Ebben a videóban 5 technikát mutatok a sablonok akvarell papírra történő átmásolására.

Ha nem akvarellel dolgozol, akkor is mindig figyelj rá, hogy az általad választott technikának megfelelő papíron dolgozz.

Most már nincs más hátra, mint részt venni a közös festésen és megosztani a kész alkotást! Ha kiteszed az instagramra, mindenképp jelölj meg @imeldagreens néven, vagy küldd el a munkádat emailben/facebookon keresztül.

Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Post

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek