Barion Pixel

Műhelytitkok #2 – ez történt a nyáron

summer_blog0_hu

Miközben a szokásos nyári henyélés azért nem maradt ki a programból, Imelda háza táján sok projekt futott. A blog még számomra is meglepő ütemben fejlődött (köszönöm Nektek!), már látom, hogy szívesen olvassátok a kreatív témájú cikkeket. Mindez persze nem jelenti azt, hogy abbamaradt volna a kreatívkodás, így most engedek a kísértésnek, és megmutatom, miken dolgoztam a nyáron.

Festegetünk

Az inspiráció bárhonnan jöhet: a természetből, vagy akár egy plaza ruhaboltjából :)

summer_blog4bsummer_blog3

Dolgozzunk együtt!

A gombok látszólag kissé háttérbe szorultak az utóbbi időben, de a látszat most is csal. A képeslapok mellett felmerült egy kollaboráció lehetősége is, amiben vászontáskákon, pénztárcákon láthatnátok viszont az Imelda-féle gombos design-t. A dolog még nem fix, így kommentben jelezhetitek, hogy szívesen látnátok-e ilyen jellegű termékeket a (lassan tényleg beinduló) webshopban.

summer_blog5

Júliusban egy-két grafikai munka is becsúszott, kis logó, kis weblapdesign, csak úgy mellékesen.

No és persze a blog…

Rémesen boldog vagyok, hogy a blog egyre nagyobb népszerűségnek örvend! Imelda Instagram-lapja jónéhány követővel gyarapodott, és a Facebookról is sokan érkeztetek. Külön örülök neki, hogy a legnépszerűbb bejegyzés a kreatív kihívás volt, remélem, a legközelebbihez Ti is csatlakoztok majd.

A blog népszerűségén felbuzdulva úgy döntöttem, levelezőlistát nyitok. Terveim szerint a feliratkozók hamarosan mindenféle földi jóban részesülnek (letölthető naptárak, nyomtatható képeslapok, vagy akár egy webinárium!), de erre még egy picit várni kell. Addig is itt gyűjtöm a lelkes jelentkezőket a következő kreatív kihíváshoz, hogy ezt már együtt teljesítsük, egymást buzdítva.

summer_blog2_hu

Emellett Zahra oldalán megjelent az első vendégposztom angolul, amit magyarul is olvashattatok a blogon.

Hurrá, nyaralunk!

All work and no play makes Jack a dull boy, azaz aki csak dolgozik és nem pihen, az olyan unalmassá válik, mint az őszi eső. Imelda is útra kelt tehát, hogy kicsit kiphenje a fáradalmakat, és visszatérve újult erővel vesse bele magát a blogolásba.

summer_blog1

Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Post

Next Post

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek