Barion Pixel

6 inspirációs poszter iskolakezdéshez

inspirational_posters_hu

Még a legszorgalmasabb ember is motivációra szorul néha-napján. „A szeptember az új január” felkiáltással azonban gyakran olyanok is fogadalmakat tesznek, akik nem feltétlen kitűnő bizonyítvánnyal térnek haza év végén (helyesen teszik, drukkolok!)

Ugyanakkor az iskolakezdőkön kívül is akadhat olyan, akinek jól jön egy kis inspiráció, így most 6 posztert tölthetsz le a blogkönyvtárból, hogy motiváltabb légy az „új évben”. Az ismétlődő mintás kihívás mintáit használtam fel a poszterekhez, amiket A4-es formátumban kinyomtathatsz, felhasználhatsz füzetborítóként vagy matricaként is.

A blogkönyvtár eléréséhez tartozó jelszót a hírlevélben küldöm, iratkozz fel! (vagy ha már megtetted, keresd a jelszót a legutóbbi hírlevélben!)

Remélem, Ti is tele vagytok energiával, és nagy lendülettel csaptok a lecsóba karácsonyig. Hajrá! :)


Comments (2)

  • Élménynaptár 2017-re – és még néhány blogger ráadás – Real Thoughts

    január 4, 2017 at 4:02 du.

    […] rajtad, amikor éppen magadba zuhanva mellé esel, aztán egyszer csak megpillantod őket. Kattints ide, nyomtasd ki, tedd a faladra, és… és… gyönyörködj […]

  • Élménynaptár 2017-re – és még néhány blogger ráadás – Mandragorea

    szeptember 19, 2021 at 5:35 du.

    […] rajtad, amikor éppen magadba zuhanva mellé esel, aztán egyszer csak megpillantod őket. Kattints ide, nyomtasd ki, tedd a faladra, és… és… gyönyörködj […]

Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Post

Next Post

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek