Barion Pixel
Blog post

Megújult a weblap!


Az ötlet, hogy új ruhába bújtassam a blogot, már majdnem egy éve foglalkoztatta a fantáziámat, de a 2018-as év személyes és szakmai szempontból is olyan sűrű volt eddig, hogy esélyem sem volt webdizájnnal foglalkozni. Október azonban elég kesztyűs kézzel bánt velem, így az elmúlt pár hétben az új weblapra koncentráltam. Eredetileg a blogszülinapra tartogattam ezt a kis meglepetést (nov. 13.), de végül nem tudtam addig várni az új weblap megosztásával.

Miért?

A változást több dolog is indokolta, ezek közül az egyik, hogy a régi elrendezés már nem felelt meg a vizuális elvárásaimnak – kevésbé választékosan szólva „kétezres-évek-hangulatú” volt. :)
Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy egyre inkább megéreztem a „Portfólió” opció hiányát. Illusztrátorként, grafikusként viszonylag nyomorék egy olyan személyes honlap, ahol a munkáim nem, vagy csak részben láthatók. Az utóbbi időben egyre pirosabb lett az arcom, mikor a portfólióm megtekintéséhez az instagramra irányítottam az érdeklődőket.

Így használd

Azért senki ne essen kétségbe az új külső kapcsán, hiszen nagy vonalakban minden marad a régiben.

BLOG

A felső menüben a blog gombra kattintva ugyanúgy elérheted a blogot, és annak minden korábbi bejegyzését. Ha nem kattintasz közvetlen a Blog gombra, akkor a legördülő menüben az összes régi kategóriát megtalálod, a blogkönyvtárral az élen, amit továbbra is hírlevél feliratkozókkal osztok meg.

A hírlevél, Etsy bolt és az angolra váltás gombokat már ismered, megújult azonban a

KAPCSOLAT

oldal. Itt olvashatsz a blogról és rólam, megnézheted, hogy hogyan tudunk együttműködni és milyen élményei voltak másnak a közös munkával.

Új opció a

PORTFÓLIÓ

ahol a legsikeresebb munkáimat szedtem csokorba. Bár ez az oldal nem fog olyan sűrűn frissülni, mint a blog, azért érdemes néha-néha visszalátogatni, mert itt mindig több fotót osztok meg egy-egy projektről, mint pl. az instagramon.

Ezen kívül a

WORKSHOP

oldal is újdonság, ugyanis idén ősztől akvarell workshopokat is tartok. Ha gondolkodsz azon, hogy sűrűbben forgasd az ecsetedet, mindenképp látogass gyakran erre az oldalra, mert folyamatosan frissül, mindig az aktuális workshopok időpontját és leírását láthatod itt.

A továbbiakban még biztosan lesz némi csinosítgatás, úgyhogy mindenképp hagyj kommentet, írd meg, hogy tetszik az új oldal, esetleg min változtatnál!

Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Post

Next Post

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek