Barion Pixel

Blogszülinap Vol. 2

blogbday0_hu

Kicsiny internetes kuckóm ma ünnepli második szülinapját! Persze irtó sok dolog történt ez alatt a két év alatt: többszöri költözködés (kezdve a tumblr-rel, folytatva a wordpress-szel), lusta hetek (amikor diplomáztam és aludni sem jutott időm, nem hogy blogolni), intenzív hetek (idén szeptemberben, mikor úgy döntöttem, hogy előre megírom 2016 összes blogbejegyzését), sírás, nevetés, és persze ismerkedés jobbnál jobb bloggerpajtikkal.

Sokat törtem a fejem, hogyan ünnepeljem meg a blogszülinapot, ám a jobbnál jobb ötletek közé bepofátlankodott a magánélet, így most inkább egy kis visszatekintő következik. Adná magát, hogy felidézzem „gyermekem” növekedésének fontosabb pillanatait, de a jó szülő módjára tudom, hogy ez a sztori első sorban nekem fontos, így most nem untatlak Benneteket a Nagy Pillanatokkal.

Helyette inkább összegyűjtöttem egy 5-ös listát arról, melyik bejegyzéseket kedveltétek a legjobban Ti.

Így tanulj meg rajzolni  (újra)

 

blogbday_learn_to_draw_again_hu

Ebben a posztban összeszedtem néhány módszert arra, hogy mit tehetsz, ha felnőttként (vagy nem felnőttként) ismét ceruzát/ecsetet ragadnál, miután egyszer már abbahagytad ezt a remek tevékenységet. Szuper dolog látni, hogy mennyien érdeklődtök a rajzolás iránt! Hajrá, sosem késő újra belevágni, legyél akár tehetséges, akár „fakezű”!

Így léptem túl a tehetségtelen címkén

 

blogbday_not_good_enough_hu

Apropó „fakezű”. Tudtad, hogy attól még, hogy a tanár néni tehetségtelennek nyilvánított, nem vagy feltétlenül az? Ebben a bejegyzésben leírtam a személyes élményeimet arról, mit művel a társadalom a kreativitásunkkal, amikor „tehetségtelennek” minősít.

Kreatív kihívás: ismétlődő minták

 

blogbday_repeat_pattern_hu

A nyáron egy egyhetes kihívással igyekeztem felhívni a figyelmet arra, hogy a kreatívkodás nem feltétlenül igényel hosszú órákat, illetve nem kell mindenképp valami Nagy Műre gondolni, lehet csak vonalakat vagy gombócokat is festeni. Ebben a posztban dokumentáltam az élményeimet.

A sóher kezdő 9 elengedhetetlen festőeszköze

 

blogbday_art_supplies_blog_hu

Mert a rajzolás/festés nem a legdrágább hobbi, amit választhatsz. Nagyon szuper dolog az, ha elmész egy művészellátóba és megveszed leggyönyörűbb hozzávalókat, de ha erre nincs lehetőséged, akkor sem kell feladnod.

Naptárak

 

blogbday_downloadble_calendar_hu

Nagyon örülök, hogy ennyien szerettétek a letölthető naptáraimat, mert imádtam elkészíteni őket. Ígérem: folyt. köv!

Köszönöm, hogy itt vagytok, olvastok! Ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnátok többet, írjátok meg a kommentek között!


 

Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Post

Next Post

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek