Barion Pixel

Letölthető ajándékkísérők Valentin napra

FREE downloadable watercolour gift tags for Valentine's Day

Pufók angyalkák, rózsaszín szívecskék, bakker, már megint Valentin nap van. Ez a rendkívül szemléletes diagram akár a magyarok hozzáállásáról is készülhetett volna, ugyanis mostanában igencsak menő dolog utálni, lefogyasztóitársadalmazni ezt a nem-is-ünnepet. A kollektív pofavágás közepette (amihez természetesen én is csatlakoztam) azonban felmerült bennem a kétely árnya: éppenséggel van ennek a napnak egy humorosabb megközelítése is. Sőt, ha nem kellene feltétlenül halálig tartó szerelmet esküdnöm február 14-én, akkor lehetséges, hogy kicsit befogadóbban viszonyulnék ahhoz, hogy hangot adjak a szimpátiámnak.

Ezt a fonalat továbbgombolyítva döntöttem úgy, hogy megalkotom ezt az ajándékkísérő gyűjteményt. Végül is, talán mégiscsak szép dolog csöpögésmentesen megajándékozni a kedvesemet egy pár zoknival, vagy a kedvenc felvágottjával eme jeles napon.

FREE downloadable watercolour gift tags for Valentine's Day

A letölthető csomagban négy szivecskét találsz, amiből három feliratozott, egyre pedig a saját üzenetedet körmölheted – a lap hátuljára bármilyen tollal, az elejére fehér/ezüst/arany zselés tollal. Az ajándékkísérők ingyenesen elérhetők a blogkönyvtárból – ennek eléréséhez a hírlevélre kell feliratkoznod itt. (Már feliratkoztál? Katt ide!)

FREE downloadable watercolour gift tags for Valentine's Day

Magadnak csinálnál? Így tedd!

Ezek az ajándékkísérők egy korábban elkészült vízfesték pacából készültek egy kis digitális utómunkával. Ha személyesebb üzenetet készítenél, akkor te magad is nekiállhatsz pacázni, ehhez itt találsz útmutatót. Csupán annyit kell tenned, hogy a kész pacából kivágod a szív/kör/négyzet/kisnyúl alakzatot, és már írhatod is rá a személyre szabott üzenetet.

Remélem, idén ti is jobban élvezitek a Valentin-napot. Végül is, egy kis humor minden esetben elkél. :) Ti szeretetitek február 14-ét? Írjátok meg az élményeiteket a kommentek közt!


Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Post

Next Post

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek