Barion Pixel

Instagram-illusztrátorok

A collection of my favorite illustrators of Instagram

Néhány hónapja már meséltem pár olyan illusztrátorról, akiknek folyamatosan figyelem a munkásságát, emellett azonban akad jó néhány kedvenc, akiket csak az Instagramon követek – vagy azért, mert fantasztikus stílusuk van, vagy azért, mert gyönyörű fotókat készítenek a munkáikról, vagy csak mert épp az adott médium foglalkoztat. Ebben a posztban összegyűjtöttem 5 kedvencet, akiknek mostanság szinte minden posztját szivecskézem.

@kpousetteillustration

Kelly gyakorlatilag papírszínházat csinál akvarellel. Ez már önmagában is szép teljesítmény, de a kis rókájának nem tudok ellenállni.

@liekevandervorst

Ez a holland lány a világot járja, és közben lerajzolja, de határozottan látszik, hogy szeret kertészkedni és jóban van a természettel is. A nyilvánvaló tehetsége mellett nagyon tetszik az állandóan visszaköszönő színvilága is.

@lucy_inthe_papersky

Lucia de Marco az a lány, akinek nem csak a rajzai, hanem az Insta-feedje is nagyon egyben van.

@akirakusaka

Akira munkáiban van valami nagyon hideg, mégis – számomra – elképesztő szuggesztívek a képei, még ha nem is gyerekkönyvekbe képzelem ezeket a rajzokat.

@abigailhalpin

Abigail rajzaiban azt szeretem nagyon, ahogyan a klasszikust tudja szupermodernül előadni, különösen ha emberek ábrázolásáról van szó.

Ők tehát a jelenlegi kedvencek, akik inspirálnak, és akik felvidítják az estémet egy fáradt nap után, miközben – nyugtató festegetés, olvasgatás helyett – a képernyőt pörgetem lefelé az ágyban elalvás előtt. :) Nektek kik a kedvenceitek? Írjátok meg kommentben!


Post a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Post

Next Post

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek